Forum samo za punce Seznam forumov Pogosta vprašanja Seznam članov Išči Skupine uporabnikov Tvoj profil Zasebna sporočila Prijava Registriraj se
Forum samo za punce
POZDRAVLJAM VSE NOVE PUNCE!!!!! LP!! Dark angel



 Srce, ki odpušča Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo Odgovori na to temo
Avtor Sporočilo
KaSSaNdrA



Pridružen/-a: 28.01. 2008, 21:36
Prispevkov: 15
Kraj: MarburgAnDerDrau

PrispevekObjavljeno: 03 Feb 2008 15:52 Odgovori s citatomNazaj na vrh

petek / 17:00

Igrajo Gaby Espino, Christian Meier, Aura Cristina Geithner

8.2.2008 ob 17:00
Luna Mendoza in njena mama Victoria živita na kolumbijski obali, kjer ima Victoria restavracijo. Na istem kraju želi mogočni Esteban Lombardo zgraditi turistični kompleks. Vsi vaščani so že prodali zemljo, samo Victoria je noče. Lombardovim načrtom nasprotuje tudi Mauricio Garcia. Ko se Luna nekega dne odpravi v mesto iskat odvetnika, se zgodi tragedija. Nasilnež, ki ga je najel Mijares, Lombardov pomočnik, ubije njeno mamo.

11.2.2008 ob 17:05
Luna prispe v Bogoto. Po pomoč se zateče k teti in sestrični Margariti. Margarita jo odpelje v šiviljski salon. Luna namreč dobro šiva in Margarita upa, da ji bo šefinja dala delo. Oblikovalec Dani takoj opazi, kako lepa je Luna. Lastnici salona zaupa, da bi rad, da postane Luna njegova manekenka.

12.2.2008 ob 17:05
Luna se napoti v imeniten klub. Upa, da bo tam srečala kakšnega odvetnika, ki ji bo pripravljen pomagati. V klubu je tudi Mauricio s svojim dekletom Danielo. Mauricio Daniele ne ljubi, toda ona ga noče izpustiti iz rok. Daniele in sestra Paloma sta nečakinji Estebana Lombarda. Paloma lovi bratranca Rodriga, ki je tistega večera prav tako v klubu. Rodrigo je razočaran nad življenjem in vse dni pije.

13.2.2008 ob 17:05
Rodrigo Lombardo je do ušes zaljubljen v Luno. Takoj opazi, da je poštena in da ji ni mar za njegov denar. Nad Luno je očaran tudi Mauricio, ki jo je v klubu komaj prepoznal. V vas pošlje svojega odvetnika, da bi pomagal Jacintu, ki so ga zaprli, češ da je ubil Lunino mamo. Luna medtem pridno dela v šiviljskem salonu.

14.2.2008 ob 17:05
Rodrigo povabi Luno v imenitno restavracijo in ji izpove ljubezen. Daniela medtem Ramira Mijaresa pregovori, naj postane Mauriciov vohun. Rodrigo pripelje Luno domov in jo predstavi očetu Estebanu. Luni se niti sanja ne, da je prav on tisti podjetnik, ki želi graditi na obali. Tudi Esteban ne ve, da je Luna hči ženske, ki ni hotela prodati zemlje. Napoči dan modne revije, na kateri nastopi Luna.

15.2.2008 ob 17:05
Luna na modni reviji blesti. Velik uspeh so tudi oblačila oblikovalca Danija. Daniela je besna, ko spozna, da je Luna postala imenitna manekenka. S sestro Palomo odkrijeta, da imata skupno sovražnico, saj je v Luno noro zaljubljen tudi Rodrigo, ki ga Paloma zaman lovi. Mauricio se prikrade v garderobo in Luni zagotovi, da ni kriv za smrt njene mame.

_________________
Ljubezen je nešteta,
nikoli prešteta,
ljubezen je, če te mama poboža
in ti reče,
da si njena roža...
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloObišči avtorjevo spletno stranAIM - AOL Instant - naslovYahoo Messenger - naslovMSN Messenger - naslov
>>>Neychy<<



Pridružen/-a: 29.02. 2008, 18:29
Prispevkov: 23
Kraj: celee

PrispevekObjavljeno: 01 Mar 2008 14:18 Odgovori s citatomNazaj na vrh

men sta glavna igralca ful simpatična...novela pa tk k vsaka revno dekle itd...ne gleam skoz ampak k mam cait Very Happy ka pa vi mislite? Question
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočiloMSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temo Odgovori na to temo


 Pojdi na:   



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group